για &

Τοποθεσία

Το συγκρότημα είναι κτισμένο σε ύψωμα της πλαγιάς στην περιοχή Τούρλος συνδυάζοντας την ηρεμία με τη μαγευτική θέα στη Χώρα της Μυκόνου και το γαλάζιο του Αιγαίου. Το Αντίκρυ απέχει μόνο 1,5 χλμ από τη Χώρα και το παλαιό λιμάνι, 200 μ από το νέο λιμάνι και 1 χλμ από τον οικισμό Αγίου Στεφάνου, όπου βρίσκεται και η πλησιέστερη παραλία.

Τι να επισκεφθείτε κοντά

Παραλία Αγίου Στεφάνου

Γραφική και ήσυχη παραλία με καθαρά γαλανά νερά πολύ κοντά στο συγκρότημα (1χλμ), ιδανικός προορισμός για οικογένειες με μικρά παιδιά.

Φάρος Αρμενιστή

Ο Φάρος Αρμενιστή (γνωστός ως «Φανάρι») βρίσκεται σε απόσταση 2.5 χλμ από το συγκρότημα στο βορειοδυτικό άκρο της Μυκόνου πάνω από το στενό που χωρίζει τη Μύκονο από την Τήνο. Λόγω του μεγάλου ύψους, η θέα από το σημείο, ιδίως την ώρα που δύει ο ήλιος, είναι μαγευτική.
Η ανατολή του ηλίου αλλά και του φεγγαριού πίσω από τους λόφους και οι αντανακλάσεις του στη θάλασσα, η θέα των κρουαζιερόπλοιων που αράζουν στον κόλπο της Χώρας και το πολύχρωμο ηλιοβασίλεμα είναι μερικά στοιχεία του μαγευτικού σκηνικού που απολαμβάνουν οι επισκέπτες του συγκροτήματος.