για &

Adikri Villas & Suites
Μύκονος

Το Adikri βρίσκεται σε μια από τις πιο όμορφες τοποθεσίες της Μυκόνου και είναι ενταγμένο σε ένα εξαιρετικής αισθητικής φυσικό περιβάλλον. Χαρακτηρίζεται από έναν ζεστό και πολυτελή διάκοσμο που προσφέρει στους επισκέπτες του διαμονή υψηλών προδιαγραφών.
Θέα θάλασσα
Πισίνες
Κουζίνα
Δωρεάν Wi-Fi
Adikri Villas & Suites1
Adikri Villas & Suites2
Adikri Villas & Suites3

Η ιδανική επιλογή για διαμονή στη Μύκονο

Το Adikri αποτελείται από επιπλωμένες και πλήρως εξοπλισμένες κατοικίες διαφόρων τύπων. Οι εξωτερικοί χώροι αναπτύσσονται σε διαφορετικά επίπεδα και σχηματίζουν ιδιαίτερες γωνιές ανάμεσα σε μεσογειακές φυτεύσεις και εντυπωσιακούς βραχώδεις όγκους. Οι δύο πισίνες του συγκροτήματος προσφέρουν δροσιά και χαλάρωση με θέα τη θάλασσα, τη Χώρα και τα κρουαζιερόπλοια.

Το Adikri είναι ιδανικός προορισμός γι' αυτούς που αναζητούν ηρεμία, πολυτέλεια αλλά και εγγύτητα με τη γεμάτη ζωντάνια πλευρά της Μυκόνου. Η αρχιτεκτονική του συγκροτήματος βασίζεται στην πέτρα και το λευκό χρώμα και είναι σε αρμονία με την εικόνα του νησιού. Το κτίσματα αλλά και οι διαμορφώσεις εντάσσονται αρμονικά στο εντυπωσιακό βραχώδες περιβάλλον. Οι εσωτερικοί χώροι έχουν διακοσμηθεί με σύγχρονη επίπλωση.

Πολυτέλεια & άνεση

Πολυτελείς βίλες & σουίτες

Apartment Sea View - 1 bedroom
Apartment Sea View - 1 bedroom
έως 4 άτομα    50 m²
1 υπνοδωμάτιο    1 μπάνιο    θέα θάλασσα
Το ‘ Sea View Apartment’ έχει επιφάνεια 50 τ.μ και αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο (διπλό κρεββάτι), κουζίνα, καθιστικό με ένα μονό κρεβάτι και καναπέ κρεβάτι, τραπεζαρία, μπάνιο και ιδιωτική αυλή με τραπεζαρία εξωτερικού χώρου. Το ‘Sea View Apartment’ έχει απεριόριστη θέα στη θάλασσα.
Apartment
Apartment
έως 4 άτομα    45 m²
 1 υπνοδωμάτιο    1 μπάνιο
Το ‘Apartment’ έχει επιφάνεια 45 τ.μ και αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο ( διπλό κρεββάτι), πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, καθιστικό με ένα μονό κρεββάτι και καναπέ κρεββάτι, τραπεζαρία, μπάνιο και ιδιωτική αυλή με τραπεζαρία εξωτερικού χώρου. Το ‘Apartment’ έχει θέα σε μεγάλη αυλή.
Atrium Apartment
Atrium Apartment
έως 4 άτομα    50 m²
2 υπνοδωμάτια    1 μπάνιο
Το ‘Atrium Apartment’ έχει επιφάνεια 50 τ.μ και αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια ( δύο διπλά κρεββάτια ή ένα διπλό και δύο μονά), πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και μπάνιο. Το ‘Atrium Apartment’ έχει θέα στην αυλή.
Sea View Villa - 2 Bedrooms
Sea View Villa - 2 Bedrooms
έως 5 άτομα    90 m²
2 υπνοδωμάτια    2 μπάνια    θέα θάλασσα
H Sea View Villa έχει επιφάνεια 90 τ.μ και αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια ( διπλά κρεββάτια ή ένα διπλό και δύο μονά κρεββάτια), πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, καθιστικό με καναπέδες και ένα μονό κρεββάτι, τραπεζαρία, δύο μπάνια και ιδιωτική βεράντα με τραπεζαρία εξωτερικού χώρου με θέα στη θάλασσα.
Sea View Villa - 3 Bedrooms
Sea View Villa - 3 Bedrooms
έως 6 άτομα    100 m²
3 υπνοδωμάτια    2 μπάνια    θέα θάλασσα
H Sea View Villa έχει επιφάνεια 100 τ.μ και αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια ( διπλά κρεββάτια και μονά κρεββάτια), πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, καθιστικό, τραπεζαρία, δύο μπάνια και ιδιωτική βεράντα με τραπεζαρία εξωτερικού χώρου με θέα στη θάλασσα.
Sea View Villa with private pool
Sea View Villa with private pool
έως 6 άτομα    100 m²
3 υπνοδωμάτια    3 μπάνια    θέα θάλασσα
H “Sea View Villa with private pool” έχει επιφάνεια 100 τ.μ και αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια ( διπλά κρεβάτια και μονά κρεβάτια), πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, καθιστικό, τραπεζαρία, τρία μπάνια, ιδιωτική βεράντα με τραπεζαρία εξωτερικού χώρου και ιδιωτική πισίνα με θέα στη θάλασσα.
Sea View Suite with jacuzzi
Sea View Suite with jacuzzi
έως 2 άτομα    33 m²
1 υπνοδωμάτιο    1 μπάνιο    θέα θάλασσα
Το "Sea View Suite with Jacuzzi" έχει επιφάνεια 33 τ.μ και αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο (διπλό κρεββάτι), μικρή κουζίνα, μπάνιο και ιδιωτική αυλή με Jacuzzi.